Behandling

BEHANDLING

Selve behandlingen foregår hjemme hos dig selv.

Det er kun selve analysen, man skal komme i klinikken for at få foretaget.

 

Analysen foregår ved, at man taler ind i en mikrofon - jeg hjælper på vej med spørgsmål. Mens du taler, går stemmen ind til en computer, der viser et billede af stemmemønstret. Herudfra laver jeg nogle beregninger på lydformler.

De lyde, der bruges i behandlingen, og som du altså skal lytte til derhjemme, er meget dybe frekvenser, altså alfa-, beta-, theta- og deltabølger. Dvs. det samme svingningsområde som vores hjerne arbejder i. Det er her, de største resultater viser sig.

 

Der ses en øjeblikkelig virkning i stemmemønstret.

Når stemmen jævner sig ud på den måde, vil der begynde at ske nogle processer i kroppen. En afbalanceret stemme, og dermed krop og sind, vil indeholde alle tonerne. Svarende til, at man bruger hele spektret af oktaven, af sit væsen, af sit potentiale.

 

Lyden lytter man til derhjemme på CD. Efter ca. 6-8 uger, kommer man igen til et eftercheck. Derefter fortsætter behandlingen hjemme, og det anbefales at komme til et kort check hver tredie-fjerde måned. Det er meget individuelt, hvor længe, der skal lyttes til lyden hver dag, og hvornår den optimale effekt af lyden er opnået.

 

Lyden er personligt udregnet til dig, og kan ikke bruges til en anden person, heller ikke med den samme sygdom. Det er mennesket, jeg arbejder med, ikke sygdommen.

 

Husk på, at vi, helt ind i vort inderste væsen, består af en lyd, en biologisk symfoni på celleplanet. Og at vi spiller hver vores symfoni, vi har hver vores samling af toner og frekvenser. Med bioakustik er det vigtigt, at vi finder de personlige frekvenser, for at opnå helbredelse. For det er kroppens egne, oprindelige svingninger, der skal tilføres igen, således at kroppen bringes i harmoni med sit eget mønster.

Kontakt

 

Bioakustik & Hypnose Klinikken

 

v/ Opal Ask Andersen

Gadebakken 15, Virring

8660 Skanderborg

 

tlf: 2064 8894 (efter kl. 17)

 

opal@bioakustik.dk

Bioakustik & Hypnose Klinikken - Opal Ask Andersen - Gadebakken 15, Virring - 8660 Skanderborg - 20 64 88 94 (efter kl. 17) - opal@bioakustik.dk

 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes