Lavt selvværd

LAVT SELVVÆRD

Lavt selvværd og rygproblemer.

 

Johanne kom med to forskellige problemstillinger: lav selvværdsfølelse samt en lille diskusprolaps, som gjorde, at hun havde konstante smerter i lænden.

Følelsesmæssigt oplevede hun, at hun tog andres stemninger til sig - at hun var for sårbar/nærtagende. Generelt oplevede hun, at hun led af socialt mindreværd. At alle de ydre ting skulle være i orden for at hun kunne føle, at hun var noget værd.

 

Allerede under lydprøverne oplevede hun lyde, der lettede smerten i ryggen, en varme helt ind i knoglerne. Og samtidig blev der kraftig aktivitet i hovedet, lige dér, hvor hun har haft en hjernerystelse. Som om luft pressede udad og løftede noget, sagde hun. Hun beskrev det som en utrolig behagelig fornemmelse, som gav en meget lettere følelse og en mere rolig tilstand i resten af kroppen.

 

3 uger senere fortalte Johanne i telefonen, at hun for første gang i lang, lang tid ikke havde haft smerter. Hun oplevede nu en varme i kroppen, havde røde kinder og så frisk ud.

Samtidig havde hun en fornemmelse af, at nu var det ved at være slut med at være psykisk nede, og hun oplevede, at hun var ved at skifte personlighed. Hun lavede om i sit hus, det var slut med at bo med alt muligt blandet sammen.

Desuden var hun ved at komme tæt på sin søn igen.

 

3 måneder efter start af bioakustik-behandlingen var selvtilliden på plads, sagde hun. Hun oplevede ikke længere den tomhed, der havde plaget hende, men opfattede sig som mere hel. Johanne oplevede, at noget inde i hende var ved at integreres, det mandlige og det kvindelige, hvilket også hendes drømme bekræftede med masser af bryllupper. Hun havde meget mere handlekraft og turde stå ved nogle ting, hun aldrig havde turdet før. Uden at blive bange. Bange for, hvad der ville ske. Og hun turde sætte grænser.

 

Desuden var hedes ryg som ny igen, sagde hun.

Kontakt

 

Bioakustik & Hypnose Klinikken

 

v/ Opal Ask Andersen

Gadebakken 15, Virring

8660 Skanderborg

 

tlf: 2064 88 94 (efter kl. 17)

 

opal@bioakustik.dk

Bioakustik & Hypnose Klinikken - Opal Ask Andersen - Gadebakken 15, Virring - 8660 Skanderborg - 20 64 88 94 (efter kl. 17) - opal@bioakustik.dk

 

 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes