Sukkersyge

DIABETES

Sukkersyge.

 

"Se, nu ligner jeg ikke længere 'Døden fra Lübeck'", siger Elisabeth Dahl fra Silkeborg glad, da hun dukker op i klinikken 6 uger efter hun startede lydbehandling. Der er allerede mærkbare ændringer i hendes sukkersyge. Hun har kunnet sætte insulinindtaget ned med 6 enheder om dagen. "Og jeg har fået min råstyrke tilbage. Før måtte jeg hvile mig både formiddag, eftermiddag og aften, nu kan jeg klare et program hele dagen. Jeg er ikke så nem at slå ud mere, heller ikke psykisk. Har mere mod på tingene, mit stressniveau er generelt meget mindre".

 

Positivlisten er lang. Elisabeth lider ud over sukkersyge også af Addisons sygdom (en binyresygdom), og de to sygdomme modarbejder hinanden, så kroppen nedbrydes hurtigt. Derfor er symptomlisten så lang. Men lydbehandlingen har været inde og røre ved næsten alle symptomer. Åreknuderne i den ene arm er ikke så markante mere. Håret er fint og blankt, det plejer at falde af, når det bliver 10 cm.

Menstruationen er normaliseret. Tandlægen kan se store forandringer i tandkødet, og huden er meget lysere og drysser ikke længere. Gigtfingrene kan strækkes helt ud igen. Nyretallene, der længe har været alvorligt forhøjede, er begyndt at falde.

 

"Jeg havde faktisk været nødt til at søge pension, hvis ikke jeg var startet med det her. I stedet søger jeg nu arbejde ".

Kontakt

 

Bioakustik & Hypnose Klinikken

 

v/ Opal Ask Andersen

Gadebakken 15, Virring

8660 Skanderborg

 

tlf: 2064 88 94 (efter kl. 16)

 

opal@bioakustik.dk

Bioakustik & Hypnose Klinikken - Opal Ask Andersen - Gadebakken 15, Virring - 8660 Skanderborg - 20 64 88 94 (efter kl. 17) - opal@bioakustik.dk

 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes