Piskesmæld

PISKESMÆLD

"Jeg fattede interesse for lydbehandling, da min kone, der har sclerose, læste om den gode virkning lydbehandling kunne have på den sygdom.

 

Jeg fik selv en kræft-operation for 4½ år siden, hvor jeg fik fjernet noget af tyktarmen, da den sprang under operationen. Efter operationen led jeg af underernæring, jeg var nede på 48 kg. På grund af det fik jeg siden nervebetændelse, som bevirkede, at mine tæer og forfod har sovet og givet smerter, og jeg kunne ikke holde varmen i dem. Ligeledes gik der en stribe op af lårets yderside, der sov. Det var også tosset i mine arme. Jeg kunne få forbrændinger uden at mærke det.

 

Nu efter knap 2 måneders lydbehandling kan jeg igen føle mine tæer, og smerterne er næsten væk. Ligeledes sover det sjældent op ad låret nu.

 

Ud over det var der en ekstra gevinst, da et 10 år gammelt piskesmæld med smerter i nakke og baghoved er væk. Nu er jeg meget spændt på om den fortsatte behandling også kan kurere min tinnitus. I al fald 'blopper' det ikke længere i ørerne, og tudelydene er blevet lidt mindre".

 

Ingvald Olesen

Otterup

 

 

Kontakt

 

Bioakustik & Hypnose Klinikken

 

v/ Opal Ask Andersen

Gadebakken 15, Virring

8660 Skanderborg

 

tlf: 2064 88 94 (efter kl. 17)

 

opal@bioakustik.dk

Bioakustik & Hypnose Klinikken - Opal Ask Andersen - Gadebakken 15, Virring - 8660 Skanderborg - 20 64 88 94 (efter kl. 17) - opal@bioakustik.dk

 

 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes